Rodis. Journal of Medieval and Post-Medieval Archaeology és una publicació de la Càtedra Roses d'Arqueologia i Patrimoni Arqueològic constituïda per la Universitat de Girona i Ajuntament de Roses

L’objectiu de la revista és la divulgació de treballs originals centrats en l'arqueologia medieval i postmedieval. Cada número conté un dossier dedicat a un aspecte concret d’aquesta línia de la recerca. Al mateix temps, accepta altres contribucions fora de l’àmbit temàtic del dossier, sempre que s’enquadrin en l’estudi de l'arqueologia medieval i postmedieval.

Avisos

Obert el període de presentació d'estudis pel número 4 de la revista

2020-10-14

S’obre el termini per trametre contribucions per al número 4 de la revista Rodis. Journal of medieval and Post-medieval Archaeology. El dossier de la revista estarà dedicat als Conjunts tancats dels segles XVI i XVII. Aquest termini s’acabarà el 31 de maig de 2021. Les persones que vulguin fer contribucions destinades a la secció “Varia” (sense temàtica específica) poden enviar-les quan vulguin, sense límit temporal.

Llegir més sobre Obert el període de presentació d'estudis pel número 4 de la revista

Número actual

No 2 (2020): Infraestructures portuàries d’època medieval i moderna a la mediterrània occidental

El 2018 la Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic va organitzar un seminari que portà per títol Infrastructures porturàries d’època medieval i moderna a la Mediterrània occidental. Aquella trobada científica va aplegar investigadors i investigadores procedents de Catalunya, França i Itàlia que varen compartir les seves recerques durant una jornada.

D’aquell seminari deriva el dossier que s’inclou en el número 2 de la revista Rodis. Journal of Medieval and Post-Medieval Archaeology.

Publicades: 2020-03-19
Veure tots els números