Avisos

Call for Papers

2023-11-16

La revista està oberta a la recepció de contribucions. L’objectiu de la revista és la divulgació de treballs de recerca originals centrats en l’arqueologia medieval i moderna, que aportin dades noves o noves metodologies que ajudin a millorar la investigació en aquest àmbit del coneixement. En aquest sentit, la revista accepta tant estudis de casos circumscrits a un lloc particular com obres de síntesi, ja siguin territorials o temàtiques.

Llegir més sobre Call for Papers

Número actual

Núm. 7 (2024): Rodis 07. Número en edició (online first)
					Veure Núm. 7 (2024): Rodis 07. Número en edició (online first)

Amb aquest número la revista inicia un nou camí, especialment a escala formal. L’essència de la revista continua centrada en els estudis d’arqueologia —en sentit ampli— d’època medieval i moderna, però es canvia el sistema de publicació. Per una banda, s’elimina el dossier que, fins ara, constituïa el nucli central de la publicació, i, per l’altra, s’estableix el sistema de publicació online first amb el qual els articles —un cop revisats i acceptats— es van posant a disposició dels lectors, sense haver d’esperar al tancament del número a final d’any.

Publicat: 2024-03-21
Veure tots els números

Rodis. Journal of Medieval and Post-Medieval Archaeology és una publicació de la Càtedra Roses d'Arqueologia i Patrimoni Arqueològic constituïda per la Universitat de Girona i Ajuntament de Roses

L’objectiu de la revista és la divulgació de treballs originals centrats en l'arqueologia medieval i postmedieval. Cada número conté un dossier dedicat a un aspecte concret d’aquesta línia de la recerca. Al mateix temps, accepta altres contribucions fora de l’àmbit temàtic del dossier, sempre que s’enquadrin en l’estudi de l'arqueologia medieval i postmedieval.

ISSN: 2604-6679